Arbeidsklær

Arbeidsklær er klær som brukes av ansatte når de er på jobb. De skal gi arbeidstakerne et helhetlig uttrykk, og de fungerer som et signal til personer i nærheten at bæreren er en person i tjeneste. Det finnes forskjellige typer av arbeidsklær, og i enkelte bransjer er det krav i regelverket at de ansatte skal ha arbeidsklær.

Arbeidsklær med logo

For å gjøre arbeidstakerens tilhørighet enn mer synlig kan det være fordelaktig å sette firmalogoen på arbeidsklærna.

Det vi da bli veldig tydelig hvor den ansatte hører hjemme og hvilket firma han eller hun representerer.

Logoen kan være diskré plassert for en mer dempet uttrykk, eller den kan være stor og godt synlig feks på ryggen.

Til ansatte

Hvis man ønsker at de ansatte skal ha et helhetlig uttrykk kan skjorter, bukser og skørt med bedriftens logo på være en passende måte å vise seg opp på. Noen bransjer har krav på arbeidsklær, feks renhold, skips-og verftsindustrie og byggindustri. Før var en håndverker kledd i blå arbeidsklær, men slik er det ikke lenger. Nå finnes mange farger og mønster representert  som arbeidsklær til glede for de ansatte, ta kontakt så hjelper vi deg med å finne de klær som passer for din bedrift.

Arbeidsklær med logo sterker varemerket deres gjennom å sterke samhørigheten mellom de ansatte. Virksomheter hvor bedriftens representanter er ute i direktkontakt med sluttkunden egner seg særlig godt for å ha arbeidsklær med logo på. For eksempel kan dette være bilselgere, personer som arbeider i dagligvarehandelen eller serviceteknikere som kommer hjem til kunden. Her blir uniformet et viktig kjennetegn på at det er en person fra et visst firma som kommer, og gir en ekstra trygghet når kunden skal slippe inn en fremmend i sin bolig.

Hvis arbeidsklærna har en tydelig og godt plassert logo vil de gi eksponering av deres varemerke potensielt for mange mennesker. Selv om mann i første omgang kanskje ikke ser for seg yttertøy som arbeidsklær, så vil riktig utvalgte yttertøy gi ekstra eksponeringsmuligheter. En frakk eller jakke i dressmateriale signalerer én ting, imens en jakke i funksjonsstoff signalerer noe annet.

Uansett hva dere ønsker å vise seg opp med så kan vi hjelpe dere å finne det riktige produktet.