Firmagaver

Firmagaver er et bredt spenn av produkter som passer til forskjellige tilfelder. Hos oss kan du være sikker på å finne det rette produktet for din målegruppe.

Firmagaver til jul

Julen er et perfekt tidspunkt å gi gave til ansatte og kunder. Hvilket produkt man velger sier mye om bedriften, og den rette firmagaven med deres logo på kan bli brukt mange ganger og bli hvist opp mange ganger.

Det finnes en firmagave til ethvert øyeblikk, og det å finne den beste firmagaven er noe vi kan hjelpe dere med.

 

Firmagaver til ansatte och til kunder

Ansatte og kunder har forskjellige muligheter å vise opp firmagaven med logoen deres på, og noen firmagaver er mer populære enn andre. Små gaver som feks penn, nøkkelringer og flaskeåpnere er bra gaver å ha med i store mengder feks på messer, aktiviteter på byen etc, imens større firmagaver som T-skjorter og hettegensere passer for kunder og ansatte som dere ønsker å vise at dere setter pris på de.

Når den kalde tiden på året setter in og det begynner å bli tide for å ta frem skiene, kan det være flott å gi bort en varm genser eller hvorfor ikke en jakke med trykk. For tiden i skisporet er det velkommet med luer, drikkeflasker eller kanskje en termokopp?

En firmagave sier mye om bedriften til kunder og ansatte. Utfra hvor dere ønsker å bli eksponert i kombinasjon med hvem dere ønsker å nå ut til finner vi frem den firmagaven som vil bli best imottatt og som mottakeren setter størst pris på.

Det er stort prisspenn på firmagaver, og varierer fra små og billigere til større og mer påkostet. Uansett hva dere velker kan dere være trygge i at det vil bli levert høykvalitetsprodukter som tåler å brukes mange ganger. Firmagavene vil bli brukt, sett og lagt merke til i lang tid fremover.