Reklameartikler

Reklameartikler er en viktig del av markedsføringen for alle virksomheter. Hvilke reklameartikler dere velger sier noe om firmaet deres, og en bra reklameartikkel med logoen på et vel egnet sted vil bli eksponert for mange mennesker i flere ulike sammenhenger.

Kaffekrus med logo

Kaffekrus er det alltid behov for og de finnes i alle størrelser og materialer. Hvorfor ikke en enkel begere i plastikk, eller noe mer holdbart i porselen, eller kanskje en termomugg for de kunder og ansatte som dere vil vise at dere setter ekstra stor pris på?

Her finner du krus for alle tilfelder, og med deres logo på blir det en overflate som gir god eksponering i mange sammenhenger. Hvis dere velger riktig kopp til riktig sammenheng vil de bli sett mange ganger av mange mennesker. Kopper og krus brukes overallt; en termomugg på tur, en porselenskopp på kontoret, et pappkrus ute på byen – behoven er uendelig!

Penner med logo

Penner en reklameartikkel som kan varieres i det uendelige. Det er alltid behov for noen ekstra penn på kontoret eller hjemme, og det er den perfekte gaven når man ønsker å nå mange mennesker enkelt og billig.

Penn finnes i alla farger og former – en blingpenn med deres logo på vil sette firmaet deres i festlig lys, en diskré luksuøs penn i mørke farger med en mer lavmeldt logo på vil sende signaler om troverdighet og stil. Penn er en flott og enkelt firmagave som det altid er bruk for og her finnes det alle prisklasser og varianter.